“Wij kwamen bij Circe omdat onze dochter al enige tijd last had van spanningsbuikpijn. Ze was hierdoor dagelijks een aantal uren lusteloos. Na de behandeling door Circe leefde ze meteen op en zijn de klachten weggebleven. Door jarenlange ervaring weet Circe precies hoe ze met kinderen om moet gaan. Onze dochter voelde zich snel op haar gemak en vond de behandeling erg fijn.”

“Circe, bedankt voor de: behandeling/meting/uitleg. Ik heb er echt veel aan gehad. Het legen van mijn rugzak heeft me 10 kilo lichter gemaakt. Ik vind het super dat je op mijn pad bent gekomen en ik hoop dat onze wegen elkaar nog vaak zullen kruisen.”

“Twee x ben ik bij je geweest en als ik eraan terug denk, dan sta ik nog versteld hoe je de ene spijker na de ander op zijn kop sloeg. Het heeft me rust gebracht en in zekere zin echt veranderd. Het heeft mij in ieder geval goed gedaan, bedankt hoor! Je bent tevens een lief en warm persoon. Veel succes verder.”

“Ik kwam door moeheid en pijn bij Circe terecht , ik was helemaal afgestompt door de pijn , ze wist gelijk de knelpunten , na de behandeling wist ik dat ik de pijn moest accepteren en het te leren loslaten , daardoor werd de pijn ook minder !
Nu leren mijn grenzen aan te geven en mogen genieten van de dingen die ik nog wel kan !
Circe is een liefdevol en warm persoon , je voelt je er al gelijk thuis !
Circe bedankt en hoop dat er nog vele na mij mogen volgen !”

“Voordat ik bij Circe kwam, was ik iemand die altijd ja zei op de vraag: ‘kun je komen werken? Stiekem liet ik daardoor mensen over mijn eigen grens gaan. Ik heb moeite met nee zeggen en luisteren naar wat ik echt zelf wil. Op een gegeven moment zat ik minder goed in mijn vel. Ik voelde veel onrust in mijn lichaam en wist niet goed hoe ik daarmee om moest gaan. Dit uitte zich ook in korte nachten, weinig slaap en vermoeidheid overdag. Na een aantal keer bij de psycholoog geweest te zijn, kreeg ik wel wat meer inzicht in mezelf maar de spanningen van binnen die gingen niet weg. Deze vorm paste dus niet goed bij mij. Toen dacht ik aan de woorden die Circe een aantal maanden eerder had gezegd. Dat zij misschien wel wat voor mij kon betekenen. Toen ik het gevoel had echt in mijn dieptepunt te zijn, heb ik contact gezocht met Circe, waar ik vrij snel terecht kon. Ze had alle tijd voor mij en gaf me een fijn en vertrouwd gevoel. We hebben over dingen gesproken maar vooral heeft ze naar mijn lichaam geluisterd en gegeven wat deze nodig had. Na de sessie voelde ik me meteen rustiger van binnen. Het leek wel alsof ik weer ‘geaard’ was. Door de rust in mijn lichaam kon ik weer dingen ondernemen en had ik meer vertrouwen in mezelf. Als ik me nu weer eens onrustig voel van binnen, dan kan ik altijd weer bij haar terecht. Dat vind ik zo fijn!”