Lieve jij,

Voordat je met anderen aan de slag gaat op het gebied van heling, heb je vaak voor jezelf al heel wat vlieguren op mogen doen. Ik ben daarin geen uitzondering. Na de komst van mijn drie lieve kinderen, ben ik door een diep dal gegaan. Soms moet je ‘rock-bottom’ bereiken om vanuit daar weer krachtig te worden. Ik weet hoe het is, als je de verbinding met jezelf kwijt bent of als je onzeker bent in het moederschap, in je vrouw zijn. Door wat voor reden dan ook.

Ik geloof dat ons lichaam ingenieus en magisch in elkaar steekt. Het vertelt ons zoveel. En gelukkig zit daar vaak ook de oplossing. Het weer leren luisteren naar jezelf. Samen kunnen we met blokkades aan de slag gaan, zodat de energie weer stroomt. Het is wat ik het liefste doe.

Mijn hart ligt bij vrouwen weer in hun kracht zetten. Ik geloof dat dit begint met het aankijken en helen van blokkades. Daarom bied ik een veilige plek waar alles er mag zijn. Al jouw belemmerende gedachtes, onzekerheden, emoties en trauma’s kijken we liefdevol aan. Ik ben altijd eerlijk, recht door zee en begripvol.

Omdat vooral het moederschap zoveel in beweging heeft gezet, ligt daar mijn passie. Wat had ik graag iemand gehad die er écht voor mij was geweest toen ik dat zelf niet kon. Dat had me een hoop rust gegeven. Aandacht voor jouw welzijn is namelijk niet alleen tijdens de zwangerschap essentieel, maar zeker ook daarna. Zelfs als je al grote kinderen hebt, is het nooit te laat om jezelf alsnog die aandacht en aanrakingen te geven die jij zo enorm verdient.

Ik ben dus Circe Trikels – de Hommel, vrouw van Harold, mama van Thijs, Thomas en Fleur, 48 jaar oud, een echte Brabantse uit Schijndel én een heler. En ik ben er voor jou. Neem gerust contact met me op om kennis te maken.

Veel liefs,

Circe


“Ik geloof dat ons lichaam ingenieus en magisch in elkaar steekt. Het vertelt ons zoveel. En gelukkig zit daar vaak ook de oplossing”

Circe

Recensies
Wat anderen over mij zeggen…

Daar waar jezelf niet bij kan
“Ik geloof niet dat dit een tijd is waarin je er altijd zelf uitkomt. Je blijft zelf vaak in cirkeltjes bewegen. Circe heeft mij enorm geholpen om de essentie te voelen met de thema’s die op dat moment spelen. Het fijne is: je lichaam liegt nooit. Ons hoofd kent zoveel trucjes, maar je lichaam niet. Ze laat altijd zien wat er écht aan de hand is. Ik ben Circe dankbaar dat ze een paar zware thema’s losgemaakt heeft, op alle lagen. Ze werkt heel laagdrempelig. Diepe heling en toch lekker praktisch.”

Heling door regressie
“Circe is een lieve vrouw met een warme uitstraling en een groot empathisch vermogen. Ik voelde mij direct bij haar op mijn gemak. Tijdens de regressie-sessie bracht Circe mij terug naar het moment dat ik net was geboren. Ze bracht mij (weer) in verbinding met een deel van mij dat ik mijn hele leven had verdrongen. Het stelde mij in staat om met veel liefde terug te kijken naar het beleefde. Hierdoor kon ik de oude pijn (en de bijbehorende door mijzelf gecreëerde hardnekkige overtuiging) dat ik er niet mocht zijn, eindelijk loslaten. Ik kan iedereen die vastloopt in het leven door oude pijnen aanraden om naar Praktijk Circe toe te gaan.”

Hoofd weer leeg
“Wat heb ik veel aan jouw hulp gehad. Het was een bijzondere ervaring, maar ook een hele fijne ervaring. Dankzij de behandelingen kan ik mijn hoofd weer leegmaken en ben ik ‘down to earth’. Het fijne is, dat als je een terugval krijgt, Circe er ook dan voor je is. Niets hielp en ik was klaar met een psycholoog. Dankzij Circe kan ik weer volledig mezelf zijn en heb ik mezelf weer volledig leren accepteren. Bij Circe is het laagdrempelig en prettig binnenkomen.”

Het heeft me rust en verandering gebracht
“Twee keer ben ik bij je geweest en als ik eraan terugdenk, dan sta ik nog versteld hoe je de ene spijker na de ander op zijn kop sloeg. Het heeft me rust gebracht en in zekere zin echt veranderd. Het heeft mij in ieder geval goed gedaan. Bedankt hoor. Je bent ook een lief en warm persoon.”