Mijn naam is Circe (uitspraak Kiereke) Trikels – de Hommel,
46 jaar oud, heb een lieve man, drie prachtige kinderen,
2 zonen van 17 en 15 jaar en een dochter van 12 jaar oud.

Als leerkracht heb ik 15 jaar in het basisonderwijs gewerkt en heb dat altijd met veel zorg en plezier gedaan. Ik zag alleen in het onderwijs steeds meer verandering. Werkdruk werd hoger door steeds meer prestatiegericht onderwijs. Groter takenpakket. Steeds meer kinderen met een stempel. Waarom krijgen steeds meer kinderen een stempel? We zijn toch allemaal uniek? Als leerkracht wilde ik die kinderen echt helpen, want mijn motto was alle kinderen moeten ‘lekker in hun vel’ zitten. Als je niet lekker in je vel zit, kun je niet goed leren.

In 2015 ben ik gestopt in het onderwijs en de opleiding Sensi Therapie gaan volgen. Met mijn praktijk wil ik  graag kinderen en volwassenen behandelen die lichamelijke of geestelijke klachten hebben. Veel klachten gaan gepaard met last van overgevoeligheden voor voeding, overprikkeling door indrukken uit de omgeving. Sensi behandelt zowel lichamelijk, geestelijk en op energetisch niveau. De behandeling bestaat meestal uit één en soms meerdere therapieën die nodig zijn.

Het mooiste vind ik om er te zijn voor ouders die hun kind niet meer begrijpen. Dit niet meer begrijpen is heel breed. Belangrijk hierbij is dat een ouder zijn/haar kind gelukkig wil zien, dat een kind zijn ouder gelukkig wil zien. Dat iemand zijn/haar naaste gelukkig wil zien.

Kameleon

Sinds november 2020 ben ik ook trainer mentale weerbaarheid bij Kameleon. Erg mooi om teams in 3 dagen te trainen tot zelfstandig weerbaarheid en te zorgen voor een mooier samenwerkend team. Wil je meer weten over Kameleon, kijk op kameleonprw.nl